OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilk olarak 2017 yılında eğitim ve öğretime açılmıştır. 2018-2019 eğitim-öğretim yılı itibar ile halen burada eğitim ve öğretime devam etmektedir. Kurumumuzda 1 müdür , 1 müdür yardımcısı ,8 kadrolu 4 ücretli öğretmen, 1 aşçı ,1 aşçı yardımcısı ve  5 hizmetli bulunmaktadır. Okulumuz 2 katlı olup 1 katta zemin katı bulunmaktadır. 1 müdür odası,1 müdür yardımcısı odası,1 öğretmen odası,1 yemekhane,8 derslik, 8 atölye, 20 öğrenci tuvaleti , 2 bayan öğretmenler tuvaleti ,2 bay öğretmenler tuvaleti mevcuttur.Okulumuzda toplam 12 şube bulunmaktadır. İkili eğitim yapılmaktadır.

Minik Tayfalar Anaokulu olarak çocuklarımızın ileriki eğitim dönemlerinde okul öncesi eğitim almayan çocuklara göre daha başarılı, kendine güvenen , kendini rahatça ifade edebilen öğrenciler olduğu gözlemlenmiştir. Minik Tayfalar Anaokulu olarak örnek bir okul öncesi eğitim kurumu olarak gelecekte sağlıklı düşünen beyinler yetiştirmeye hazır bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir.